Huisartsenpraktijk Hendricks & Adriaens

Telefoonnummer+31 (0)495- 63 28 28
AdresLoverstraat 6, 6031VD Nederweert

Doktersassistenten

- Monique Wulms-Corstjens
- Caroline Linders-Slegers, verpleegkundige BIG 89006457930

- Milou Effing-Craenen, Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH)

- Senne Hoogendijk, assistente in opleiding

 

Herhaalrecepten

Aanvraag van herhaalrecepten kan telefonisch via de receptenlijn, per e-mail via herhaalrecepten@huisartsnederweert.nl of door de lege doosjes in de blauwe brievenbus voor herhaalrecepten te deponeren. 

Afspraak spreekuur/huisbezoek

kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Voor elke afspraak wordt in principe 10 minuten uitgetrokken. Om te voorkomen dat de spreekuren uitlopen en omwille van de planning zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Als u aangeeft dat u een langer gesprek wilt of dat er meerdere personen meekomen, dan houdt de assistente daar rekening mee. Een huisbezoek kunt u via de assistente aanvragen liefst voor 11.00 uur aanvragen. Omdat wij in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden hebben, laten wij u het liefst naar de praktijk komen.

Opvragen uitslagen (röntgen, lab, etc.)

Deze kunt u na 10.00 uur telefonisch opvragen

Verrichtingen

Daarnaast worden diverse verrichtingen zoals bloeddrukcontrole, verbinden van wonden, aanstippen van wratten, verwijderen van hechtingen, uitspuiten van oren zeten van injecties, uitstrijkjes i.h.k.v. bevolkingsonderzoek en dergelijke door de assistentes uitgevoerd.