Huisartsenpraktijk Hendricks & Adriaens

Telefoonnummer+31 (0)495- 63 28 28
AdresLoverstraat 6, 6031VD Nederweert

Algemeen

De praktijk bevond zich voorheen als solopraktijk aan de Burgemeester Hobusstraat te Nederweert. In 2012 is de huidige duo-praktijk gevormd en sinds maart 2013 bevindt deze zich op de nieuwe locatie in het Gezondheidscentrum Nederweert, het voormalige politiebureau.

De nauwe samenwerking met de andere disciplines in het gezondheidscentrum maakt kwalitatief hoogwaardige zorg, dicht bij u thuis mogelijk.

Beide huisartsen zijn tevens als huisartsopleider verbonden aan de Universiteit Maastricht. Jaarlijks is daardoor een nieuwe huisarts-in-opleiding werkzaam in onze praktijk.

Spreekuur

Er is elke dag een ochtend- en een middagspreekuur. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Voor elke afspraak wordt in principe 10 minuten uitgetrokken. Om te voorkomen dat de spreekuren uitlopen en omwille van de planning zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Als u aangeeft dat u een langer gesprek wilt of dat er meerdere personen meekomen, dan houdt de assistente daar rekening mee.

Huisbezoek

Een huisbezoek kunt u via de assistente aanvragen (liefst voor 11.00 uur). Rijden van visites: 13.00-14.30 uur. Omdat wij in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden hebben, laten wij u het liefst naar de praktijk komen.

Telefonisch consult

Bij vragen aan uw huisarts, die telefonisch beantwoord kunnen worden, kunt u worden teruggebeld.

Recepten

Aanvraag van herhaalrecepten kan telefonisch, per e-mail via herhaalrecepten@huisartsnederweert.nl of door de lege doosjes in de blauwe brievenbus voor herhaalrecepten te deponeren.

Opvragen uitslagen (röntgen, lab, etc.)

Deze kunt u na 10.00 uur telefonisch opvragen

Klachtenprocedure

Wij zetten ons in om u van goede zorg te voorzien. Helaas kunnen desondanks dingen mis gaan. Indien u niet tevreden bent, maak dit dan s.v.p. kenbaar bij de de assistente of arts. Wij willen dan graag samen het gesprek aangaan.

De praktijk is aangesloten bij een klachten- en geschillencommissie. Mochten wij er niet samen uitkomen, neem dan contact op met   www.skge.nl